diumenge, 22 de novembre del 2020

RESULTATS DE LES ENQUESTES REALITZADES AL INICI DE LA PRESENT TEMPORADA


Juntament amb la inscripció per la temporada 20-21 varem convidar a les famílies dels nostres jugadors/es a fer una enquesta sobre el funcionament del club. Volem agrair la participació i la implicació de les famílies per ajudar a millorar el club amb la seva opinió, tot i que estem patint una situació pandèmica excepcional. Esperem que canvii la situació i puguem gaudir del futbol i la pràctica esportiva.

Aquest any hem tingut una participació del 66% amb una nota mitja de 8,51 sobre 10. Analitzarem els resultats i els comentaris de cada una de les àrees del club. Podeu descarregar el document sencer aquí.

 

ÀREA ESPORTIVA

Resultats àrea esportiva. Podeu fer gran clickant a sobre

Resposta del responsable del àrea (David Sánchez Parrilla, director esportiu) als suggeriments:

Pel que fa a deixar entrar als pares a l’ instal·lació, en aquests temps de pandèmia, es una norma estricta que ens arriba des del nostre ajuntament, cal recordar que l’ instal·lació es municipal i en d’adaptar-nos a les normes dictades des del propi ajuntament.

Pel que fa al material esportiu dels entrenaments dels equips, cada any el club inverteix una quantitat per anar renovant i obtenir mes material per compartir als entrenaments, prenen nota i farem un esforç per tenir mes material si cal.

Pel que fa a millores relacionades amb les infraestructures, com accessos entre el camps de futbol, al tractar-se d’una instal·lació municipal, no li correspon al club, però el club va realitza’n diferents peticions per a la millora de les instal·lacions.

En quan a la part psicològica del jugador envers el seu estat d’ànim o rendiment, el dia a dia i el feedback amb els entrenadors i coordinació es costant, buscant el millor pels jugadors en quan a l´estat d’ànim i rendiment.

 

ÀREA ADMINISTRATIVA

Resultats àrea administrativa. Podeu fer gran clickant a sobre

Resposta dels responsables del àrea (Javier Carrasco Baeza, tresorer) als suggeriments:

Agraïm per endavant la confiança, dedicació i compromís a totes les gestions administratives que, com a pares han de realitzar per a la pràctica del futbol en el nostre Club. 

Així mateix i davant la dura situació de pandèmia degut al COVID-19, volem transmetre el nostre compromís en què el Club realitzarà les compensacions econòmiques pel que es refereix a la quota i en la hipòtesi que aquesta s'allargui en el temps, també a l'igual que hem fet en aquesta passada temporada.

També volem posar de manifest que aquesta temporada és la 2ª vegada que posem en disposició a tota la família de l'UCF CAMBRILS, l'eina “enquesta” i agrair els suggeriments i comentaris que ens ajuden a fer el Club més proper i a mesura de totes les famílies.

En quant als suggeriments, indicar que continuem treballant per millorar els horaris d'oficina i atenció a client, que anem adaptant en funció a les necessitats dels pares. Demanem disculpes si qualsevol pare s'ha vist perjudicat en algun error de càlcul, que segur que s'ha pogut solucionar en les pròpies oficines o bé a través d'algun mitjà de contacte que tenim a la vostra disposició, mòbil, mail, web ... També volem apostar fort per les noves tecnologies que ens ajuden per perfeccionar els diferents sistemes d'inscripció i seguiment pel que fa al seguiment administratiu del Club.

Per acabar tornem a posar a la vostra disposició, els mitjans de comunicació, per a qualsevol dubte, aclariment o suggeriment que ens ajudin a millorar.

Móbil: 608 079 942
Mail: admonucfcambrils@gmail.com
Oficina: amb horari d´ atenció als pares
Web: www.cambrilsucf.cat

Agrair els suggeriments administratius i animar les famílies en les pròximes enquestes a participar de forma més activa, de manera que els vostres comentaris, dubtes o incidències ens ajudin a corregir-los.

 

ÀREA DIRECTIVA

Resultats àrea directiva. Podeu fer gran clickant a sobre
 

Resposta dels responsables del àrea (Fco Javier Ferré López, president) als suggeriments:

Pel que fa a temes directius, informar les famílies del Club que, la Junta ve fent reunions períodicas, mensuals, extraordinàries si és el cas i que vetlla pels interessos del Club diàriament en totes les seves àrees. Que cada temporada es fa mes exigent, a causa de les carácteristicas que el Club està adquirint, com a referent a la província de Tarragona. Que intentem que les quotes que les famílies ens satisfan a el Club es destinin principalment a el cos esportiu, que són les persones que adquireixen la responsabilitat dels vostres fills, però també que no falti un transport, una equipació de joc o una estructura molt important de gestió que pugui resoldre una incidència amb un esportista.

Informar a totes les famílies del Club, que disposen d'una Junta directiva encapçalada per un President, el Sr. Fco. Javier Ferré, una persona social i vinculada que no nega una salutació, un comentari o pre-disposició a una xerrada formal o informal amb qualsevol persona de el Club.

Amb tot això volem incitar que tot aquell que estigui interessat en això, pugui sol·licitar dia i hora per tractar qualsevol assumpte en la mateixa Junta, així mateix convidar a qualsevol persona capacitada que pugui aportar idees, suluciones o en definitives sumar.

Gràcies per la vostra col·laboració en forma de suggeriments i prenem nota per procedir a solucionar les deficiències detectades per aquesta enquesta.

salutacions i amunt UNIÓ

 

RESULTATS GENERALS

 

Resultats general. Podeu fer gran clickant a sobre

 


1 comentari:

  1. The Titsanium Dogs And Their Ear Stabilizer
    The Titsanium titanium automatic watch Dogs And Their Ear Stabilizer Could Become a Perfect ceramic vs titanium curling iron Tool for Skin Repair titanium dioxide In welding titanium The titanium white dominus price Netherlands. The first test will provide the solution

    ResponElimina