dijous, 12 de novembre del 2020

Comunicat respecte a quotes en relació amb la parada de l'activitat esportiva decretada pel Procicat


En primer lloc desitjar que tots us trobeu bé. Com bé ja sabeu, des de fa 15 dies es van tornar a aturar les activitats esportives. Comunicar-vos que des del club estem molt atents a qualsevol notificació de la FCF, PROCICAT, GENERALITAT DE CATALUNYA o SALUT.

Des del club, volem transmetre que un cop tornem a l'activitat, seguirem complint amb tots els protocols i ordenances municipals. També fer-vos saber que seguirem en contacte si sorgís qualsevol novetat respecte a la volta de l'activitat física.

Pel que fa a la situació de quotes, el club actuarà igual que l'any passat, és a dir, es retornarà la part proporcional no consumida una vegada finalitzada la temporada. Cal esperar notícies de la FCF pel que fa a les competicions, format i dates de finalització de lligues entre d'altres. Tenint totes aquestes dades podrem prendre decisions més adequades, ja que actualment només estem al mes de Novembre i no tenim certesa de com evolucionarà el tema de l'esport.

Esperem que la propagació del virus continuï baixant per poder així salvaguardar la salut de tots els nostres jugadors/es i famílies.

Atentament,

La Junta del CAMBRILS UCF

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada