dijous, 30 de maig del 2019

Juvenil B, campió de lliga i ascens a preferent


Aquest cap de setmana el nostre juvenil B ha assolit el campionat de lliga en una jornada plena d'emocions.Una recompensa a una gran temporada, un lliga i un ascens molt important pel nostre club.

El Cambrils UCF arribava a la última jornada amb 68 punts com a segon per darrera de Valls (69 punts) i per davant de Calafell (66 punts). Els 3 tenien opcions al títol i primer i tercer s'enfrontaven entre ells. La victòria dissabte de Calafell davant de Valls deixava als dos amb 69 punts. Una victòria o un empat donarien la lliga al Cambrils que visitava diumenge al Torreforta. I els nois del juvenil B van fer la feina i van guanyar el partit amb un contundent 0-9.

Només finalitzar el partit va començar la festa i les celebracions, tant en el camp com a la grada, tot acompanyat amb una gran traca.
 

L'equip dirigit per Juan Manuel Jurado i Ruben Boada acaba la lliga amb 22 victòries, 5 empats i només 3 derrotes, sent l'equip més golejador. Una temporada per enmarcar que farà que el Cambrils UCF segueixi tenint un equip juvenil a lliga preferent.


Volem acabar felicitant als jugadors i cos tècnic per aquesta gran temporada i per fer-nos gaudir amb una lliga merescuda. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada