dimarts, 7 de maig del 2019

Infantil A, campió de lliga i ascens a Preferent!!!



Aquest cap de setmana s'ha fet realitat un objectiu pel què s'ha treballat de valent. Després que l'any passat el nostre Infantil A descendís, el club s'havia plantejat com a objectiu primordial tornar l'equip al joc que li correspon. I ha calgut només una temporada per poder tornar l'Infantil A a la divisió preferent.



A falta de 3 jornades i després de guanyar al San Pedro San Pablo, l'equip ha assolit la desitjada lliga amb uns números estratosfèrics. 22 victòries, 4 empats i només 1 derrota, sent l'equip menys golejat amb només 12 gols i amb més gols, 112. 


Els nois dirigits per Alex Fernádez i Roberto Illán van agafar la primera plaça de la lliga a la jornada 2 i ja no l'han deixat anar fins a final. Un treball de constància i regularitat que ara veu els seus fuits. 


Després de l'última victòria i fer efectiu l'ascens tot l'equip va celebrar-ho, tant al camp com amb la tradicional remullada a la font del centenari.


Des del club volem felicitar a l'equip tècnic i jugadors per aquesta gran temporada i per assolir l'objectiu que es va plantejar al inici. Ara tocar acabar de jugar les tres jornades de lliga i gaudir amb orgull de ser campions de lliga. 

El següent objectiu és poder fer realitat l'ascens d'algun dels infantils de segona per tenir un equip a preferent i un altre a primera. L'equip que millor situat per això és l'Infantil C que està 3 punts per sota del 1er classificat, el Salou, al qui rep aquest cap de setmana a casa en un partit transcendental per decidir el campió de lliga. Volem aprofitar l'èxit de l'Infantil A per desitjar-li el mateix al cos tècnic i jugadors de l'Infantil C. Podeu anar a animar-los aquest dissabte, 11 de Maig, a les 15:30 al camp 3.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada