divendres, 5 de desembre de 2014

Tot a punt pel Torneig Germans Oriol Vila de Cambrils

El pròxim dissabte 06 de desembre el Cambrils UCF celebra el XX Torneig Benjamí i el XIII Torneig Prebenjamí  “Germans Oriol” Vila de Cambrils.Amb motiu d´aquesta edició del Torneig “Germans Oriol” Vila de Cambrils, el Club ha organitzat un torneig que acullirà la participación d´un total de 36 equips, repartits entre categoría benjamí i prebenjamí, on esperem la participación d´uns 450 nens entre totes dues categories.

-          En categoría Benjamí, els equips participants seràn 20: 

CAMBRILS UCF “A”, CAMBRILS UCF “B”, FC BARCELONA, AT. SEGRE, UE BALAFIA, EFB CALAFELL, UE RAPITENCA, UE BORDETA, AEM LLEIDA, CE MANRESA, GIM. MANRESA, SANTES CREUS UE, CF REUS DEPORTIU, CF. AMPOSTA, UD. FRAGA, LA FLORESTA CD, CF VILASECA, CD. RIUDOMS, EF VALLS FC, CF VILANOVA

-          En categoría Prebenjamí, els equips  participans serán 16:

CAMBRILS UCF “A”, CAMBRILS UCF “B”, FC BARCELONA, AT. SEGRE, AEM LLEIDA, UE BALAFIA, CE MANRESA, CF VILANOVA, UE BORDETA, UD FRAGA, CF AMPOSTA, GIM. MANRESA, EFB CALAFELL, NÀSTIC DE TARRAGONA, SANTES CREUS UE, FUTBOL TÈCNIC


El torneig es celebrarà als 3 camps disponibles de les instal.lacions municipals destinades a la pràctica de futbol de Cambrils.

Des de les 10h del matí està previst que es  comencin a disputar els partits de la '' lligueta'' de classificació per als vuitens de final, fins les 14:30h  que  s´aturarà la competició per a dinar i recuperar forces.
A les 16:15h es tornarà a reiniciar la competició, aquest cop amb les eliminatories a un sol partit i sense marge d' error.  Els partits serán d´una sola part de 20´, excepte la final i el 3er i 4rt lloc que es dividirán en partits de dues parts de 12´.

Podeu consultar tots els horaris a la pàgina del club: http://www.cambrilsucf.cat/torneig_immaculada.htm  

S´ha de dir que el menú de tots els jugadors participants i dels seus entrenadors correràn a càrrec del club.


Com activitats paral.leles, el Club a previst cobrar una entrada de 2 euros que donarà opció  a la participació d' un sorteig d' una completa cistella de nadal.

A més, a les instal.lacions esportives, el bar L´Estadi prestarà servei a tots els asistents amb 4 barres repartides entre els camps 1, 2 i 3 oferint servei de menjador a tots els espectadors , així com una fideuà i una paella a preus populars i un servei de barbacoa per a satisfer tots el gustos.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada