dimecres, 10 de desembre del 2014

Comunicat direcció esportiva sobre el Torneig Vila de Cambrils


En la categoria Prebenjamí el quadre de classificació va ser el següent:
1- GIMNÀSTIC MANRESA
2- BALAFIA UE
3- ATH. SEGRE
4- CAMBRILS UNIÓ

El màxim golejador en aquesta categoria va ser del GIMÀSTIC MANRESA.

En la categoria Benjamí va ser el següent:

1-ATH.SEGRE
2-GIMNASTIC MANRESA
3-CAMBRILS UNIÓ
4- EFB CALAFELL

El màxim golejador va ser l' ALBERT PUJOL del nostre equip benjamí.

Cal recordar la presència de clubs destacats de la geografia catalana com el FCBARCELONA, REUS DEPORTIU, UE RAPITENCA, VILANOVA CF, GIMNÂSTIC DE TARRAGONA, AMPOSTA CF, BORDETA, AEM Lleida,ATH. SEGRE, GIMANSTIC DE MANRESA, CE MANRESA, entre d'altres, creant un ambient meravellós de futbol en les grades de les nostres instal·lacions, sentint la verdadera emoció d'un gran campionat i veient accions que feien aixecar els centenars d'espectadors del seu seient. Es important dir, que el nivel esportiu va estar a l 'alçada de les grans ocasions, valorant com a molt positiva la participació dels nostres 2 equips de cada categoria, quedant 3ers i 4rts.

La veritat que des del club volem expressar el sentiment de gratitud per la feina ben feta, per l'alt nivel de col·laboradors amb l 'esdeveniment i sobretot per la gran acceptació i felicitacions rebudes pels equips participants. D'aquesta forma ens veiem amb el deure de seguir treballant per a millorar petits aspectes que ens poden fer créixer, i poder oferir en un futur pròxim un torneig d'altíssima qualitat.

Per últim, val a dir que el lliurament de trofeus va anar a càrrec del Regidor d'esports de l'ajuntament de Cambrils, el senyor Lluís Abella, el president de l'entitat, senyor Javier Ferre i el pare dels germans Oriol, senyor Joan Oriol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada