dimecres, 6 d’agost del 2014

Notícia a la premsa: "El Cambrils Unió presenta un renovat estaf tècnic de cara a la temporada 2014-2015"

La setmana passada el club va presentar davant la premsa el nou estaf tècnic. La Revista Cambrils va fer un article al respecte que us transcrivim per si és del vostre interès. Si voleu llegir l'article original, el podeu consultar al següent enllaç: http://www.revistacambrils.com/index.php?c_noticia=17229



Imatge de l'article de la Revista Cambrils. Autor: Lluís Rovira i Barenys


"El Cambrils Unió presenta un renovat estaf tècnic de cara a la temporada 2014-2015"

El Cambrils Unió va presentar, ahir, part del seu nou estaf tècnic. D'entrada, tal com va destacar el president del club Francisco Javier Ferré, aquesta és la primera temporada que s'engega des de l'inici amb el director esportiu Marc Carrasco, fitxat el desembre de l'any passat.
Una de les novetats, pel que fa a l'equip amateur, és la incorporació del nou entrenador, el cambrilenc Jordi Bargalló, que ha estat jugador d'equips com el Reus Deportiu, FC Cambrils, Santa Bàrbara, La Canonja, Salou, Vila-seca, el Morell, l'Ampolla i Torreforta i que fins fa dos anys encara estava en actiu com a jugador. Bargalló s'incorpora a l'equip amb la intenció de quedar el més amunt possible en la classificació sense descartar l'opció de pujar de categoria. Pel que fa a la plantilla de l'equip amateur, vuit jugadors continuen: Javi Pérez, Jordi Díaz, Lillo, Álex Fernández, Yerai, Alberto, Frankie i Enric Lizano. A més, es compta amb la incorporació de sis jugadors provinents del juvenil A de l'any passat: Javi Fernández, Eudald, Simon, Cesc, Edu Sosa i Guti. Falta incorporar algun juvenil més i tres incorporacions de fora, proposades pel nou míster.
Els entrenaments de l'equip començaran el dilluns 5 d'agost. Una novetat de cara a la temporada que s'enceta és que l'United jugarà els seus partits a casa els diumenges a 3/4 de 12 del matí en comptes de fer-ho els dissabtes a la tarda com fins ara.

Nous tècnics

D'entre les noves incorporacions a l'organigrama del club, Ferré va destacar el fitxatge d'Àngel Blasco, exjugador del Reus Deportiu i del Vila-real, com a adjunt a la direcció esportiva. Blasco, a més, s'encarregarà de la formació d'entrenadors, un cop al mes.
Una altra de les incorporacions destacades a l'estaf tècnic és el fitxatge del nou entrenador de l'equip juvenil A. Es tracta de Robert Ahufinger, exjugador professional que ha militat en equips com el Reus Deportiu, Zamora, Extremadura, Écija, Las Palmas, Lanzarote, Europa i Mataró. Robert va manifestar a revistacambrils.cat que la seva intenció és la de mantenir la categoria de preferent i disfrutar jugant.

Els equips A de la base també han sofert canvis a la banqueta. Així doncs Dani Guerrero, provinent del futbol base del Nàstic, serà l'entrenador del cadet A; José Manuel Soto, provinent del futbol base del Santes Creus, serà l'entrenador de l'aleví A; Marc Miquel serà l'entrenador del benjamí A i Raúl García, del prebenjamí A.

Pel que fa al futbol femení, la intenció és fer dos equips, un aleví-infantil de futbol 7 i un cadet-juvenil de futbol 11. Al davant dels dos equips hi hauria una tripleta de tècnics formada per Eudald Salvat, Roger Crusells i Jaume Vernet.
El Cambrils Unió compta amb la formació de 30 equips de futbol base per a la propera temporada. A banda, hi haurà l'equip amateur i dos equips de veterans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada