divendres, 17 d’abril del 2020

Comunicat sobre la possibilitat de la suspensió de la temporada


Estimades famílies,
Degut a la  comprensible inquietud per la situació sanitària actual provocada per la COVID-19, des de la junta del CAMBRILS UNIÓ CF creiem convenient fer un comunicat, sempre tenint present que no el podem considerar definitiu pel grau de desconeixement de l'evolució de la situació que estem patint. 

Des del club estem a la expectativa de les decisions que es puguin prendre des dels organismes públics com Salut, Ajuntament i Federació Catalana de Futbol.

Estem treballant amb els diferents escenaris que ens podem trobar segons les decisions dels organismes pertinents, sigui la suspensió de la actual temporada o la reactivació de la mateixa.

En conseqüència:
  1. Volem transmetre que en cap dels casos el Club té intenció de beneficiar-se de la situació.
  2. Si finalment la competició quedés suspesa, el club compensaria la proporció corresponent a la part no consumida.
  3. Mitjançant comunicats oficials, xarxes socials i web farem públic de quina forma es realitzarà l'abonament de la quantitat corresponent, compensant-t'ho a la pròxima temporada si el jugador segueix al club.
  4. Degut a les característiques de cada família i per poder gestionar aquest tema, destinarem horaris excepcional d'oficina per poder tractar cada cas de forma individual. 

Per qualsevol gestió, dubte o suggerència, podeu fer-ho via correu electrònic a admonucfcambrils@gmail.com . Així podem tractar-ho i ajudar-nos a prendre una millor decisió.

Per acabar, us volem desitjar molta força i salut, i esperem veure'ns aviat

CAMBRILS UNIÓ CF

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada