dimarts, 19 de novembre del 2019

Resultats enquesta inici temporada i resposta als suggeriments.


Aquesta temporada juntament amb la inscripció demanaven respondre una enquesta sobre diferents aspectes del club. Estem contents per l'alta participació: 62% .
Us adjuntem resultats generals i per àrees. Després teniu les respostes als suggeriments que ens heu fet arribar.


Dades generals


Fer click a la imatge si vols veure més gran

Fer click a la imatge si vols veure més gran

Àrea esportiva


Fer click a la imatge si vols veure més gran

Fer click a la imatge si vols veure més gran
Àrea administrativa

Fer click a la imatge si vols veure més gran

Fer click a la imatge si vols veure més gran
Àrea directiva

Fer click a la imatge si vols veure més gran

Fer click a la imatge si vols veure més gran

Resposta suggeriments àrea esportiva

Pel que fa a les instal·lacions i millores del "camp annex futbol 7” annexat a el camp 3, com pot ser banquetes, grades, o qualsevol millora. Al tractar-se d'una instal·lació municipal, no li correspon a al Club, la qual cosa no vol dir que fem peticions contínues a l'Ajuntament, per millorar aquesta instal·lació en conret.

Pel que fa a la formació dels nostres entrenadors, coordinadors i tècnics en general, tots disposen de titulació requerida per la FCF i és protocol de funcionament esportiu orientar les posicions a jugadors en la seva vida esportiva, sempre d'acord amb les condicions de cada jugador.

Pel que fa al calendari esportiu de la temporada, indicar que sempre s'intenta respectar les dates i horaris, d'acord amb les reunions periòdiques amb els pares i que qualsevol canvi, suspensió o alteració ve subjecte per alguna proposta esportiva o per la majoria del propi grup.

També indicar que els tornejos, esdeveniments que promou el propi Club, no és d'obligatòria participació, però si important la seva implicació pel que representa el valor esportiu d'aquests esdeveniments.


Per acabar amb aquesta àrea esportiva, agrair els suggeriments que alhora sumen per a la millora del nostre Club

Resposta suggeriments àrea administrativa

Pel que fa a la posada en disposició de el servei de datàfon, aquest servei ja està operatiu en aquesta temp. 2019/20.

Pel que fa a l'horari d'oficina i atenció a client, aquesta temporada s'està treballant adequar un horari en funció de les puntes de treball com pot ser l'inici de temporada, etc ..., de manera que s'implanti un horari de tota la temporada i amb suports en temporades altes de treball. Queda pendent publicar-lo en web. 

Pel que fa a les eines que fa servir el Club en forma de programes de "pre-inscripció", "formularis", "aturorizaciones", etc ..., el club està apostant per la cultura de les noves tecnologies i motivant les famílies a fer les gestions per la web, que és la forma que tenim de comunicació. Alhora entenem que cada any ho volem fer-ho millor i més àgil, de manera que continuarem amb l'aposta per millorar els processos i procediments

Agrair els suggeriments administratius i animar les famílies en les pròximes enquestes a participar de forma més activa, de manera que els vostres comentaris, dubtes o incidències ens ajudin a corregir-los 

Resposta suggeriments àrea directiva


Pel que fa a temes directius, informar les famílies de l'Club que la Junta ve fent reunions periòdiques, mensuals, extraordinàries si és el cas i que vetlla pels interessos del Club diàriament en totes les seves àrees. Que cada temporada es fa mes exigent, a causa de les característiques que el Club està adquirint, com a referent a la província de Tarragona. Que intentem que les quotes que les famílies ens satisfan a el Club es destinin principalment a el cos esportiu, que són les persones que adquireixen la responsabilitat dels vostres fills, però també que no falti un transport, una equipació de joc o una estructura molt important de gestió que pugui resoldre una incidència amb un esportista.

Informar totes les famílies de el Club, que disposen d'una Junta directiva encapçalada per un President, el Sr. Fco. Javier Ferré, una persona social i vinculada que no nega una salutació, un comentari o pre-disposició a una xerrada formal o informal amb qualsevol persona de el Club.

Amb tot això volem incitar que tot aquell que estigui interessat en això, pugui sol·licitar dia i hora per tractar qualsevol assumpte en la mateixa Junta, així mateix convidar a qualsevol persona capacitada que pugui aportar idees, solucions o en definitives sumar.

Gràcies per la vostra col·laboració en forma de suggeriments i prenem nota per procedir a solucionar les deficiències detectades per aquesta enquesta. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada