dimecres, 26 de juliol del 2017

En marxa les inscripcions de la temporada 2017-18


Des d'aquesta setmana ja podeu fer les inscripcions per a la propera temporada. Com ja es va fer la temporada passada, el primer pas es fer una inscripció on-line. Fer-ho es molt fàcil. Us ho expliquem breument:

1. Entrar a l'apartat d'inscripcions de la: http://www.cambrilsucf.cat/inscripcions.html . Allí podreu consultar tota la informació sobre la inscripció i fer-la.


2. A la pàgina haureu de seleccionar la categoria per la que s'ha de fer la inscripció (prebenjamí, benjamí, etc). Això us reconduirà a un formulari fora de la nostra pàgina web.



3. Ompliu el formulari seleccionant l'equip al que ha estat assignat el jugador/a (en principi l'entrenador ja ho haurà comunicat). També haureu d'omplir totes les dades del jugador/a.

4. Al final del formulari haureu d'escollir la forma de pagament (1 pagament o fraccionat) amb les diverses opcions (si hi han germans, etc.). També haureu de clicar la acceptació o no de la autorització (la podeu consultar a un enllaç) i donar al botó per enviar formulari.


Aquest formulari quedarà registrat a la base de dades del club. A partir d'aquí els que sigui la seva primera temporada al club hauran de presentar la següent documentació:
  • Còpia del DNI
  • Còpia de la targeta sanitària
  • En el cas de menors d’edat, còpia del DNI tutor/a legal
  • Fotografia tipus carnet
  • Revisió mèdica en vigor (jugadors dels club, podeu consultar si la teniu en la oficines)
  • Pagar la quota d’inscripció o la quota total en funció de la opció escollida (si s’ha fet mitjançant transferència bancaria, aportar el justificant
En el cas de jugadors/es que ja havien estat la temporada passada, el club ja té arxivats aquests documents. Només haurien de fer arribar el primer pagament a través de correu electrònic (admonucfcambrils@gmail.com) o a les oficines del club.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada