dijous, 26 de gener del 2017

En marxa el "Equipo Solidario". T'apuntas?


La marca de roba esportiva GEDO conjuntament amb la Fundació Eusebio Sacristán posen en marxa una acció solidaria a la que ens em sumat el Cambrils Unió CF. Es tracta del "Equipo Solidario" que comptarà amb la col·laboració de jugadors professionals que lluiran les botes solidaries i de figures importants com Eusebio Sacristán y Vicente del Bosque.

Com podem ser solidaris?

Molt fàcil. A les nostres oficines tindreu mostra de material esportiu de la marca Gedo. Amb la compra d'aquest material de qualitat ja estareu col:laborant. Us expliquem una mica en que consisteix:

Per la compra d'unes botes de futbol, Gedo donarà una altra igual a la Fundació Eusebio Sacristán per a nois/es desfavorides. Podeu passar per les oficines per veure com són i poder comprovar en primera persona la gran qualitat d'aquestes botes, que tot i no ser de les marques més conegudes fins ara, aportar una qualitat molt alta. Estan disponibles per nens i grans.




Per la compar d'una pilota, Gedo donarà una altra igual a la Fundació Eusebio Sacristán. Podreu trobar-los en 2 tamanys (T4 i T5)

Per la compra de roba tèrmica, Gedo destinarà el 15% a la Fundació Eusebio Sacristán. Podreu també comprovar la gran qualitat d'aquest complements tan importants a l'hivern.

Que guanya amb això el club?

El motiu principal és el plaer moral de poder  col·laborar amb una acció solidaria. Des de el primer moment que a la direcció esportiva se li planteja la possibilitat de formar part d'aquesta acció solidaria van tenir clar que el Cambrils UCF tenia que posar els mitjans propis per a posar el seu petit gra de sorra.

Son diversos clubs de la província que col·laboren amb el "Equipo Solidario" i ens agradaria poder "presumir" que la gent del nostre club es molt solidaria, per això us animem a posar el vostre petit gra de sorra i que entre tots podem ajudar.

Que guanyeu vosaltres? 

La possibilitat de contribuir en una bona acció solidaria alhora que tindreu un material esportiu de gran qualitat a un preu molt raonable.

Com hem de fer-ho per comprar?

A les nostres oficines podràs fer la comanda que hauràs de pagar per endavant. En uns dies rebrem la comanda que us entregarem. Així de fàcil. 

Us animeu a participar?



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada