dimecres, 24 de juny del 2015

El Benjamí C puja a Primera !!!


No hi ha dubtes que la temporada del benjamí C ha estat extraordinària, batallant per la primera plaça del grup 19 de segona divisió fins al final. Quan tenien a tocar el títol i l'ascens, un empat davant el falset en la penúltima jornada els feia perdre la primera posició a favor de l'Ascó. Un resultat que en cap cas hauria de fer perdre la perspectiva de la gran lliga que havien fet aquest nois.
 
Però al final tot el seu esforç ha tingut recompensa. La plaça d'ascens que hi ha reservada al millor segon dels diferents grups de segona, ha sigut adjudicada al nostre Benjami C. Un premi merescut per aquest nois i un gran honor pel nostre club que afrontarà la nova temporada amb un equip benjamí a preferent i 2 equips a 1ª divisió. Aquesta situació posa al Cambrils UCF de categoria benjamí a l'alçada de clubs com Gimnàstic de Tarragona, Calafell i Santes Creus, fent un ple d'equips benjamins a les categories superiors.


 Felicitar als nois i entrenadors del Benjamí B. La seva bona feina ha tingut premi, i ha ajudat a que aquest club segueixi creixent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada