dimecres, 8 d’abril del 2015

En marxa el Campus Porters de Cambrils 2015

 
Per vuitè any consecutiu torna el Campus de Porters que organitza el nostre coordinador de porters Alex Ruiz. Com ja va sent tradicional es celebrarà just després de Sant Joan del 25 al 30 de juny de 2015. Després d'aquests anys d'èxit en l'organització, aquest campus ha arribat a ser un referent en la formació de la figura del porter, una peça diferent dins el camp de futbol, que necessita un aprenentatge diferent.





 
El valor d'aquest campus no és només una qüestió d'experiència acumulada, sinó que compta amb un equip tècnic que li dóna major valor, uns professionals del món del futbol amb un gran valor humà i tècnic.


 
 
 
Les sessions d'entrenament estan dividides per categories i com a tret diferencial podem trobar un grup especial de tecnificació femení. Durant el matí s'entrenarà a les instal·lacions esportives de futbol de Cambrils i a la tarda a la Platja del Regueral. També hi haurà altres activitats i xerrades. Tot orientat al voltant del món dels porters.
 
A més, per posar-ho fàcil ofereixen diverses opcions per gaudir del campus: Pensió completa, tot el dia sense dormir o només entrenaments.

Si esteu interessats, podeu:
- Consultar tota la informació a la web http://www.campusporteros.es .
- Veure imatges i vídeos d'edicions anteriors: http://www.campusporteros.es/cat/galeria.htm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada