divendres, 23 de maig del 2014

Els nostres Campus d'Estiu són notícia

A l'edició d'avui del Diari Mes teniu un ampli reportatje sobre els nostres campus d'estiu com més informació sobre la feina que s'està fent al club pel fí de temporada i la temporada pròxima, destacant l'acord amb el FC Barcelona, la creació de dos equips femenins i la organització d'una competició de 24 hores de futbol.




Si esteu interessats en algun dels dos campus podeu trobar més informació al següents enllaços:
Campus porters: www.campusporteros.es



També podeu veure l'article complet al següent link: http://www.youblisher.com/p/897433-Diari-Mes-2-547/ (ho trobareu a la pàgina 22).

Us fem una transcripció del escrit del Diari Mes:

Cambrils Unió C.F. organitza els campus de tecnificació de jugadors i el de porters


Cambrils Unió C.F. organitza per aquestes vacances d’estiu el Campus de Tecnificació deFutbol, del qual n’és el setè any consecutiu; i el Campus de Tecnificació de Porters. 

Pel que fa al campus de jugadors, Marc Carrasco i David Royo són els responsables de la coordinaciód’aquesta propos·ta lúdica que està pensada per a nens i nenes d’entre els 5 i els 12 anys, que juguin regularment a futbol com els que no tinguin cap noció d’aquest esport. Tal com expliquen des del club, el campus està basat en dues vessants, la social on el que es pretén és que els infants s’ho passin d’allò més bé practicant esport; i la vessant d’aprenentatge i millorar l’aspecte tècnic en el futbol seguint les indicacions d’un equip de monitors titulats. Així mateix, per tal de facilitar al màxim a les famílies, hi ha un servei d’acollida tant al matí, a partir de dos quarts de nou, com al migdia que és fins a un quart de tres de la tarda. Durant tot el matí a més de fer dues tandes d’entrenament on s’aprenen conceptes i tècniques i es fan jocs i partits, els infants també tenen una estona d’es·barjo i activitats aquàtiques a la piscina. A més, un cop a la setmana els participants rebran la visita de jugadors del Nàstic de Tarragona, del Reus Deportiu o d’altres equips que els explicaran les experiències futbolístiques. 
Pels interessats en participar en aquest campus, aquest es re·alitzarà del 30 de juny al 25 de juliol, en dues
quinzenes, que poden ser alternables. 
Campus de porters
 
Tornarà a esdevenir una de les atraccions més importants de la província durant aquest estiu el Campus de Tecnificació de Porters, una activitat encaminada als jugadors que ocupen aquesta demarcació sobre la gespa, i que volen perfeccionar la seva tècnica. Serà entre els dies 25 i 30 de juny quan la localitat cambrilenca serà l’escenari d’una activitat en la qual joves arribats d’arreu iniciaran una activitat que anirà encaminada a la convivència, a la formació i a l’aprenentatge d’algunes tècniques per millorar com a porter. Entrenadors especialitzats, sota les ordres d’Álex Ruiz, buscaran ajudar a progressar als inscrits, que poden participar en l’activitat si tenen entre 6 i 18 anys. «Darrere d’aquest setè Campus hi ha molta feina. L’únic objectiu és que l’alumne aprengui, que agafi valors», segons destaca Ruiz. 
De fet, el Campus es desenvoluparà en tres modalitats, amb un preu de 350, 300 i 200 euros. En la primera, els joves passaran tots els dies, sense descans, amb ls monitors, i dormiran en una casa de colònies. En la segona modalitat, l’horari serà de nou del matí a nou de la nit, per tant, estarà el dinar inclòs. Pel que fa a la tercera, la més econòmica, està encaminada a joves que vulguin participar en el Campus de deu del matí a una del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda a dos quarts de nou. Conferències, vídeos i explicacions diverses de personatges de l’elit, com Franc Artiga o Albert Puig completaran un Campus que enguany vol superar el mig centenar d’inscrits.
 
Novetats al club

A banda de la realització dels campus, Cambrils Unió C.F. presenta dues novetats molt destacables de cara la temporada que ve. 
En primer lloc, Cambrils Unió CF ha arribat a un acord de col·laboració amb el Futbol Club Barcelona per tal que es porti a terme la formació d’entrenadors, per establir al club la metodologia de treball que s’utilitza a La Masia i també per portar a terme un seguiment dels jugadors, per tal que aquells que mostrin aptituds puguin fer proves pels equips de la pedrera del Barça.

D’altra banda, el club incorpora una secció de futbol femení que estarà dirigida per Eudald. Es crearà un equip de futbol 7 de la ategoria aleví-infantil i un altre conjunt de futbol 11 de la categoria cadet·juvenil. 
Així mateix, per informar a tots aquells que hi estiguin interessats es pot trucar al telèfon del coordinador al 636 04 88 96 o bé assistir a una de les sessions informatives que es farà de l’1 al 4 de juliol.
 
A més, el proper 21 i 22 de juny es portaran a terme les 24 hores de futbol i s’està preparant una campanya de captació de nous socis"


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada