dimecres, 4 de setembre del 2013

CAMÍ DE LA SOLIDARITAT. Una gran iniciativa d'un dels nostres joves entrenadors.

Imatge del Diari Mes
Roger Solà es un jove entrenador del nostre club que està portant a terme una iniciativa solidaria a favor de l'Esplai Municipal el Gripau Blau, entitat especialitzada en el lleure de les persones amb discapacitat psíquica residents al municipi.
La iniciativa rep el nom de "EL CAMÍ DE LA SOLIDARITAT", i pretén recaptar fons per invertir en tractaments d'equinoteràpia pels integrants d'aquesta entitat. La idea és recaptar diners a través de patrocinis i de les donacions.
El punt fort d'aquesta iniciativa serà una cursa que s'organitzarà el dia 11 de Setembre al matí. Una cursa solidària d'una Milla Atlètica (1609 m), on també podrem gaudir de concerts de grups del mateix poble.
Primer felicitar a Roger per la seva iniciativa. Si hi hagués més iniciatives com la teva aquest món seria millor. I després convidar-vos a tots i totes a afegir-vos al Camí de la Solidaritat.
Ens veiem el dia 11 de Setembre al Port de Cambrils !!!
Cartell de la iniciativa


Pots llegir la noticia publicada al Diari Mes sobre Roger i la seva iniciativa:  http://issuu.com/mestarragona/docs/mtarragona030913/24?e=1395796/4684872
Article del Diari Mes del dia 3/09/13

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada