dimarts, 29 de maig del 2018

Campions de lliga i ascens a primera catalana!!!

Aquest cap de setmana s'ha fet realitat un somni pel que es porta lluitant tota la temporada., assolir el campionat de lliga i un històric ascens a primera catalana. Després de l'ascens a segona catalana, la temporada passada el Cambrils UCF va fer una temporada molt digne. Aquesta segona temporada a segona ha sigut la que ha confirmat la bona feina que s'està fent i s'ha arribat a  assolir grans objectius.

La temporada començava amb la idea de repetir una temporada similar a  la passada amb l'objectiu de estabilitzar-se a la categoria. Però a mesura que passaven les jornades la bona feina de l'equip feia veure que les ambicions serien més grans. Des de un primer moment l'equip es va situar al cap davant de la classificació alternant el liderat amb la resta d'equips de la part alt fins que a la jornada 21 va fer-se seu el primer lloc. Fins a l'últim partit han estat lluitant amb l'Amposta que no ha posat les coses fàcils. La bona feina de l'equip dirigit per Gabriel Amores ha donat finalment la lliga al Cambrils UCF, i amb això l'ascens a primera catalana.


Amb 24 victòries, 7 empats i només 3 derrotes, l'equip a aconseguit un títol de lliga molt lluitat. A 2 punts ha queda l'Amposta que entra a la promoció d'ascens per la qual els hi desitgem molta sort. El tercer classificat, el Gandesa, ja el trobem a 10 punts.

La victòria final es va assolir al camp de La Senia, en un partit molt ajustat que es va emportar el Cambrils UCF per un 0-1. Us deixem el vídeo del partit:


També varem poder escoltar una entrevista radiofònica al nostre president, Francisco Javier Ferre. La podeu escoltar aquí: http://programes.laxarxa.com/audio/138946/play

Des de tots els estaments del club volem felicitar al cos tècnic i jugadors del primer equip per la lliga i l'ascens, i agrair-lis el que ens han fet gaudir aquesta gran temporada. També donar les gràcies a tota la gent que des de la grada ha donat suport al equip. 

Ara toca començar a treballar per viure una temporada històrica pel nostre club on afrontarem el repte d'estar a Primera Catalana amb equips d'un gran nivell. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada