dimarts, 15 de maig del 2018

Cadet C: Campió de lliga i ascens a primera!!!


Aquest cap de setmana el cadet C ha finalitzat la seva lliga de la millor manera possible, assolint el títol i l'ascens a primera. Una victòria molt important, no només per jugadors i cos tècnic, sinó també pel club. Després de l'ascens a preferent del nostre Cadet A la temporada passada, pel club era objectiu pujar un dels cadets de segona a primera. La gran feina feta pel Cadet C permet assolir-ho.

La trajectòria del Cadet C en aquesta temporada ha sigut impecable amb només una derrota i un empat. 160 gols a favor i només 10 en contra avalen aquesta exitosa lliga. El partit crucial va ser la setmana passada, la penúltima jornada, on s'enfrontaven al Valls, equip invicte fins el moment i líder. Era l'únic equip que havia pogut guanyar al Cambrils per un 1-2 a la primera volta. Era necessari una victòria del nostre equip per empatar a punts amb el Valls, alhora que s'havia de intentar superar el gol average. Dit i fet, la visita al camp del gran rival es va saldar amb una victòria per 2-4. Aquell partit va ser la gran final guanyada del nostre Cadet C.

Aquest cap de setmana han jugat l´últim partit de lliga que han guanyat per un contundent 11-0 davant La Salle de Reus B. Una vegada finalitzat el partit ha començat la celebració del títol que ha acabat amb la tradicional remullada a la Font del Centenari de Cambrils.




Des de tots els estaments del club volem felicitar al cos tècnic, Jesús Benito y Carlos Giménez, i a tots els jugadors per aquesta gran fita.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada