dilluns, 15 de maig de 2017

Gran gest esportiu del Aleví C al guanyar el torneig de La Aldea
Aquest passat diumenge els nois del aleví C es van desplaçar a Terres de l'Ebre per a disputar el torneig de La Aldea. Després d'una gran fase de grups i eliminatòries van arribar a la final que van guanyar davant el Deltebre, escollint a Raul com a millor jugador del partit.


Fins aquí no passaria més enllà d'una bona notícia per la victòria dels nostres, però la història important no està en haver guanyat sinó amb el gest que tindria l'equip amb un rival.
Durant el torneig un jugador de l'Atmella, Jahvé, va tenir una lesió important amb la fractura d'un braç. Va succeir en el partit de quarts que jugaba contra el Cambrils UCF. Al trepitjar malament la pilota va caure malament al terra, de tal forma que es va trencar el braç. Va ser portat d'urgències a l'hospital on li van fer una intervenció quirúrgica per la fractura de cúbit i ràdi. Tot l'equip del nostre Aleví C, després de ser testimonis directes de la mala sort del jugador rival, van decidir regalar el trofeu del torneig a aquest noi.
El seu pare es va poder comunicar amb el nostre entrenador, David Royo, per agrair el seu gest i per explicar que finalmente la intervenció havia anat molt bé.

Es de lloar l'acció portada a terme per tot l'equip. Moltes vegades es treu pit per grans victòries, però hi ha ocasions en que hi ha conductes esportives que estan per sobre d'aixecar una copa, on una lliçó de valors val molt més que un marcador a favor.
Felicitar a David Royo i tots els jugadors del Aleví C per la victòria i pel seu gest.

Cap comentari:

Publica un comentari