dimarts, 13 d’agost del 2013

COMUNICAT OFICIAL 13 D'AGOST


Cambrils, 13 d’agost de 2013

COMUNICAT DEL CAMBRILS UNIÓ, CF ALS SEUS JUGADORS I PARES DELS SEUS JUGADORS

El Cambrils Unió, CF vol comunicar a tots els seus jugadors, pares de jugadors i simpatitzants del club en general que aquesta setmana els camps de futbol municipals romandran tancats per ordre explícita de l’Ajuntament de Cambrils.

Aquest tancament dels camps ve donat per la intenció de l’Ajuntament de Cambrils de reestructurar tots els espais que componen les instal·lacions dels camps de futbol: camps, oficines, habitacions de material, vestidors, etc.

La decisió de l’Ajuntament és conseqüencia d’una sèrie de raons que suposem faran públiques quan creguin oportú.

Des del club lamentem la decisió presa per l’Ajuntament. Hem proposat que es tanqui tot execpte els camps per no perjudicar els jugadors Infantils, Cadets i Juvenils que ja han començat la pretemporada. No ha estat així. Els camps es tanquen si o si.

Des del club hem buscat solucions: dilluns es va entrenar a la riera (com que no vam poder accedir a les dades dels jugadors que eren a la oficina no es van poder avisar). Dimarts i dimecres anirem a entranar als camps del Complex Esportiu de Salou que hem hagut de llogar, dijous és festa i divendres està per confirmar.

Demanem a tothom que estigui pendent dels canals de comunicació del club: web (www.cambrilsucf.cat), facebook (CambrilsUnioCF) y twitter (@CambrilsUCF) pels canvis que hi puguin haver i per seguir qualsevol informació rellevant.

Des del club volem demanar disculpes a tothom per no poder començar la pretemporada com estava previst i esperem que la setmana propera es pugui entrenar amb tota normalitat.

També volem deixar clar que el Cambrils Unió, CF continuarà treballant com sempre: pel futbol i el futbol base de Cambrils i amb tots els plusos que sempre hem donat: entrenadors titulats, coordinadors específics, tecnificacions, campus de tecnificació i de porters, jornades de presentació i de germanor, etc., en la mesura que disposem de les instal·lacions municipals. I volem reiterar el que sempre hem dit i fet: la actual junta del Cambrils Unió, CF mai destinarà ni un sol cèntim del futbol base als equips amateurs.

VISCA EL FUTBOL DE CAMBRILS I ENDAVANT CAMBRILS UNIÓ, CF

Documentació adicional: 
Comunicat en .pdf : http://www.cambrilsucf.cat/documents/NOTA_PRENSA_13_AGOST.pdf

2 comentaris:

  1. Este Viernes 16 había reunión con los Alevines....viendo que el campo está cerrado...¿donde se celebrará la reunión?

    ResponElimina
  2. Se celebrará en el salón de actos de la Cooperativa de Cambrils, al lado del Mercat de la Vila, a las 19:00 h.

    ResponElimina